Volgende week mijn eerste deelname aan Schik! Dit is de tweejaarlijkse populaire kunstroute van Schoorl. Hoe groot wordt de belangstelling? Hoe wordt er gereageerd op mijn werk? Spannend, ‘t is tenslotte de eerste keer dat ik mijn serie door de Japanse kunst geïnspireerde aquarellen tentoonstel.

Groet

De kunstroute telt op 9 en 10 juni in totaal goed 50 locaties! Gelukkig zijn er ook in onze buurt meer deelnemers. Dus een rondje door Groet is voor bezoekers aantrekkelijk. Ik heb één schilderij bij de centrale expositie in De Blinkerd in Schoorl. Mijn ‘echte’ expositie is thuis, dus aan de Plevierweg. We hebben zelfs al speciale minirails opgehangen… Nu nog kijken hoe we alle aquarellen optimaal presenteren. Zoals dit recente tafereel met vuurvliegjes, naar werk van Eishōsai Chōki.

Eishōsai Chōki

Vrije interpretatie van Catching Fireflies van Eishōsai Chōki (late 1780-early 1800)

BewarenBewaren